Sări la conţinut

Top 10 Eurovision. Unde e Moldova?

mai 20, 2010

Google, cel mai cunoscut motor de căutare online din lume, a lansat o pagină specială pentru concursul Eurovision unde calculeazã în funcţie de popularitatea fiecãrui participant topul rezultatelor dacã finala ar avea loc astãzi.

Reprezentanţii României Paula şi Ovi sunt pe locul şase, în urcare de pe poziţia nouã. Primul loc îi revine reprezentantei Germaniei, Lena, urmatã la o distanţã considerabilã de Georgia şi Malta.

Acest top este actualizat zilnic pe baza datelor obţinute pe motoarele de cãutare indexate de Google. În prezent, top 10 aratã astfel:
1. Lena – Germania

2. Sofia Nizharadze – Georgia

3. Thea Garrett – Malta
4. Marcin Mrozinski – Polonia
5. Anna Bergendahl – Suedia
6. Paula Seling şi Ovi – Romania
7. Jessy Matador – Franta
8. Giorgos Alkaios & Friends – Grecia
9. Safura – Azerbaijan
10. Malcolm Lincoln – Estonia

Cu toate acestea, Google sublinazã cã rezultatele din finalã nu se calculeazã doar în funcţie de popularitatea fiecãrui concurent , prin urmare 50% din rezultatul final va fi decis de un juriu de specailitate.

În finala de anul trecut, previziunile Google s-au adeverit şi Alexander Rybak, reprezentantul Norvegiei, a câştigat trofeul la Moscova.

http://www.adevarul.ro

2 comentarii leave one →
  1. mai 20, 2010 2:19 pm

    poate indici pagina Google care calculează?

    • mai 20, 2010 3:58 pm

      Radu, sincer, am cautat si eu pagina cu pricina, dar… deyamagire. Nu am gasit-o. Doar aceasta informatie am citit-o si eu in Adevarul si m-am gandit ca poate mai intereseaza pe cineva…

Lasă un comentariu