Skip to content

La mulţi ani, dragă Paul!

Noiembrie 13, 2012

Când a venit în biroul nostru de la ASEM, şi-a motivat dorinţa de a se înscrie în echipa de jurnalişti ASEM-işti prin „antecedentele în jurnalism”… 🙂 Mi-a plăcut formularea acestui argument şi am acceptat propunerea de colaborare fără a sta prea mult pe gânduri. Chiar aveam nevoie de studenţi buni, care să scrie ceva interesant pentru „Curierul Economic” şi să facă lucruri interesante la postul de radio al ASEM.

Aşa a venit în echipa noastră Paul Hodorogea. Era în anul I la Relaţii Economice Internaţionale, dar lăsa de înţeles că îl interesează mult mai multe decât domeniul pe care îl studia. A scris articole, a făcut numeroase înregistrări la radio, s-a implicat în activitatea întregii echipe care, pe atunci, se numea Serviciul Relaţii cu Publicul al ASEM.

Acum, fiind specialist în relaţii economice internaţionale, cu diplomă obţinută la Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism, cu mult entuziasm, optimism şi dorinţă de a lua cât mai mult de la ceea ce îi oferă ocazia, Paul este departe de casă. Viena ni l-a furat, pentru a-i oferi un loc de muncă pe care, sper, Paul îl consideră interesant, ademenitor şi cu multe perspective.

Şi pentru că 12 noiembrie este ziua în care Paul Hodorogea îşi aniversează ziua de naştere, m-am gândit că ar fi bine să scriu câte ceva şi despre el. Şi am scris. Acum. Puţin. Dar cu mult drag. Şi cu multă nostalgie după vremurile în care am avut cea mai frumoasă şi mai unită echipă de studenţi pe care o poate avea cineva…

La mulţi ani, dragă Paul! Păstrează pentru cât mai multă vreme entuziasmul, optimismul, încrederea în ceea ce faci! Şi fie ca prietenii să îţi fie alături mai ales atunci când simţi că trebuie să fii în compania lor! Fie ca norocul, dragostea, succesul, fericirea şi prosperitatea să îşi găsească loc de cinste în viaţa şi în casa ta! La mai mult şi la mai mare!!!

https://tatianarosca.wordpress.com/2012/10/25/scorpionii-mei-dragi-de-la-asem/

 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: