Skip to content

La mulţi ani, dragă Andrian!

Noiembrie 16, 2012

Andrian Moscalenco poate fi numit „student get-beget”. Pentru că îşi sărbătorşte ziua de naştere la 17 noiembrie, atunci când studenţi din mai multe ţări marchează Ziua Internaţională a Studenţilor. Şi pentru că, atunci când s-a născut, ambii părinţi erau studenţi…

Era student în anul II la Finanţe când a venit în echipa noastră, cea a Serviciului Relaţii cu Publicul al ASEM. A vrut să vadă ce înseamnă radio, cum e să vorbeşti de la microfon, ce cuvinte să spui şi ce melodii să alegi, în pauze, astfel încât studenţii să spună că vor muzică 24 din 24 de ore, iar profesorii să nu se crucească pentru ceea ce auzeau din boxe…

Andrian nu a venit singur. Însoţit de 3 colege de-ale sale (Oxana Cazacu, Olesea Toma şi Cristina Donos) a reuşit, astfel, să îşi facă grupa – FAF-222 – una dintre cele mai cunoscute în academie. În plus, un alt coleg de-al său – Ion Ilovan (de asemenea din FAF-222) era deja reporter foarte bun la „Curierul Economic”. 

Andrian a făcut un parteneriat bun cu Olesea Balaban, realizând, împreună, un şir de emisiuni şi înregistrând câteva spoturi publicitare despre ASEM. A reuşit să-şi mobilizeze şi colegii, să-i facă să se îndrăgostească de activitatea de la radio. Iar în paralel, s-a apucat să guste şi din pâinea de reporter al ziarului ASEM. A scris câteva articole, a realizat şi interviuri, inclusiv cu Grigore Belostecinic, rector al ASEM.

Pe lângă calităţile care l-au evidenţiat de alţi colegi de-ai săi, Scorpionul Andrian putea fi numit, fără a greşi, „rebelul” grupului de studenţi-jurnalişti de la ASEM. Când nu-i plăcea ceva, se revolta, se zburlea, dar îi trecea. Şi devenea colegul de neînlocuit.

Acum, că ai un nou motiv de a ieşi cu prietenii la o bere, te felicităm şi noi, dragă amice, cu ocazia zilei tale de naştere! Îţi dorim să fii rebel atunci când ştii că vei obţine ceea ce-ţi doreşti, să fii prietenos, aşa cum te ştim din anii de studenţie, iar agenda ta de lucru să includă cât mai multe activităţi interesante, care să îţi aducă şi satisfacţie, şi parale în buzunar! Sănătate, prosperitate, prieteni fideli şi fie ca dragostea, norocul şi succesul să îşi găsească loc de cinste în casa şi în viaţa ta! Să ai cât mai multe vise împlinite alături de cei dragi! 

 

https://tatianarosca.wordpress.com/2012/10/25/scorpionii-mei-dragi-de-la-asem/

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: